Ushtari i Kosovës zgjidhet i pari në Kroaci: Ushtari më i mirë në garën ndërkombëtare

Ushtari i Kosovës zgjidhet i pari në Kroaci: Ushtari më i mirë në garën ndërkombëtare

Në PoligoVAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTEnin Ushtarak “Eugen Kvaternik” në Slunj të Kroacisë, u mbajt Gara ndërkombëtare e “Ushtarit më të mirë” për vitin 2021.

Gara e “Ushtarit me të mirë” u realizua në periudhën kohore 13-19 qershor 2021, ku pjesë e saj ishin edhe dy pjesëtarë të Forcës së Sigurisë së Kosovës ( FSK ) si dhe ushtarak nga Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia e Veriut, Franca, Sllovenia, Shtetet e Bashkuara te Amerikës dhe Britania e Madhe.