Ushtria e Kosoves tani me vëzhgim edhe nga qielli: Blihen dronët rreth 12 milionë euroshe nga Amerika

Qeveria e Kosovës ka miratuar në parim ndarjen e buxhetit shtesë për blerjen e katër dr0nëve për FSK-në nga ministria e Mbr0jtjes.

Në një pron0ncim për lajmi.net, ish-zëvendësministri i Mbrojtjes i cili ishte në këtë detyrë deri më 1 prill të këtij viti e që tash është deputet nga radhët e VV-së dhe nën-kryetar i Komisionit për Çështjet e Sigurisë dhe Mbrojtjes, Enver DugoIIi, ka thënë se blerja e dr0nëve ushtarak është në koordinim me SHBA-të. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE