Vuçiç ‘rrihet’ me liderin e opozitës serbe: Arsyeja është Kosova dhe Serbia

Aleksandër Vuçiç, presidenti i Serbisë, pothuajse është përp lasur f izikisht me liderin e opozitës Vuk Jeremiç. Duket se shkak për k onfliktin e tyre prej disa muajsh, janë cështje si Kosova dhe Shqipëria.

Kjo foto e publikuar nga mediat serbe tregon qartë për k onfliktin mes tyre. Siç shihet presidenti ka përveshur mëngët dhe është gati të s ulmojë liderin e opozitës, k onflikt që ka ndodhur në presidencë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE