India bashkon forcat me Greqinë dhe Egjiptin: Jepet mesazhi i fuqishëm për Turqinë

India është e shqetësuar për formimin e një blloku ushtarak midis Pakistanit, Azerbajxhanit dhe Turqisë dhe gatishmërinë e tyre për të mbështetur Pakistanin politikisht, diplomatikisht dhe ushtarakisht për çështjen e Kashmirit, transmeton InfoShqip.

Të Mërkurën, fregata e Marinës Indian INS Tabar zhvilloi një stërvitje të përbashkët detare me fregatën Themistoklis në zonën e detit në jugperëndim të Kretës. Gjatë stërvitjes, u krye një ushtrim i ndërveprimit në drejtim të komunikimit, manovrave të avancuara dhe koordinimit me një helikopter detar. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE