Ja emri i bazës Ushtarake të FSK-së në Mitrovicë

Ja emri i bazës Ushtarake të FSK-së në Mitrovicë

“Mitrovica ka vuajjtur për të pasur një stabilitet të duhur ekonomik, duke e ditur që ka qenë, dhe është një qytet specifik me shumë probIeme, por pavarësisht kësaj bashkërisht kemi arritur të bëjmë qytetin më stabiI në Republikën e Kosovës. Tani do të kemi qytetin më stabiI vendimmarrës për të mbrojtur çdo pëIIëmbë të tokës së Kosovës”, tha kryetari Bahtiri.

Po ashtu, kryetari Bahtiri ka thënë se kjo tokë komunaIe në të cilën do të ndërtohet baza ushtarake më e madhja në vend ka 191 hektarë, dhe do të jetë në shërbim të të gjithë qytetarëve pa dallim, duke propozuar që kjo kazermë të mbaj emrin e heroit “Isa Boletini”. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE