Pas zbulimeve tronditëse: Ja si po digjen kishat katolike në Kanada (VIDEO)

Pasi gjetën e shtrat e qindra fëmijëve në v arre të pashënuar në vendin e ish-shkollave konviktare të kishës në British Columbia dhe Saskatcheëan, një total prej gjashtë kishash katolike historike në të gjithë Kanadanë janë d ëmtuar ose d jegur plotësisht nga z jarret në shtatë ditët e fundit.

Nga gjashtë kishat e përmendura, katër janë të vendosura në Kolumbian Britanike, dhe njëra në provincat e Alberta dhe Nova Scotia. Policia i përshkroi z jarret në kishë si të dyshimta. Kisha Katolike e Shën Marisë Jean Baptiste në qytetin Morinville, Alberta, u dogj në 30 qershor. VIDEO