Të reshurat e shumta dhe vërshimet e bëjnë katastrofën në Turqi

Të reshurat e shumta dhe vërshimet e bëjnë katastrofën në Turqi

Në vërshimet dhe rrëshqitjet e dheut në rajonet në bregdetin e Detit të Zi të Turqisë kanë shkaktuar së paku dy v ikt ima, transmeton Gazeta Metro.

Të reshurat e shumta kanë kapluar provincën turke Rize, si dhe të tjera, derisa përmbytjet dhe rrëshqitjet e dheut kanë shk aktuar dëme të mëdha materiale.

Janë për mbytur shumë objekte të bizneseve dhe toka bujqësore. Raportohet se është përm bytur edhe shumë objekte në zonën industriale Murgul në provincën Artvin. VIDEO