Publikohen pamjet: Ja si do duket ‘Bondsteeli Shqiptar’ në kodrën karshi Serbisë

Publikohen pamjet: Ja si do duket ‘Bondsteeli Shqiptar’ në kodrën karshi Serbisë

Kodra e Cërrnushës është e lartë 1010 metra, dhe nga aty shihet si në pëllëmbë të dorës qyteti i Vushtrrisë, qyteti i Mitrovicës, qyteti i Mitrovicës së Veriut, Zveçani si dhe një pjesë e Zubin Potokut.

Shfrytëzimi i pronës do të jetë në kohëzgjatje prej 99 vitesh dhe ky shfrytëzim do të jetë pa kompensim të FSK-së. Për më shumë shikoni pamjet në vijim. VIDEO