10 herë më e fortë se CIA: Zbulohet ushtria sekrete amerikane me 60.000 agjentë në mbarë botën?

Një “ushtri s ekrete” prej rreth 60 mijë pjesëtarësh është duke kryer 0peracione të brendshme dhe të jashtme për Pentagonin si pjesë e një programi që e ka për qëllim zvogëlimin e rrziqeve ndaj sigurisë së ShBA-së, raporton gazeta amerikane, “Newsweek”.

Kjo forcë, për të cilën thuhet se është dhjetë herë më e madhe se grupi i fshehtë i CIA-s, përbëhet nga agjentë që punojnë në mënyrë s3krete. Disa prej tyre madje janë të angazhuar në kompani të mëdha në vende të ndryshme të botës, transmeton Gazeta Express. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE