10 shtetet më të fuqishme ushtarake të Evropës!

10 vendet më të fuqishme në Evropë 2020-2021. Këto janë 10 ushtritë më të fuqishme në Evropë. Por para se të fillojmë, duhet të theksohet se Përforcimi i përgjithshëm në video përfshin avionë nga forcat ajrore, marina dhe ushtria.

Numrat e automjeteve luftarake të blinduara përfshijnë vetëm automjete luftarake të këmbësorisë dhe transportues të personelit të blinduar. Vendet transkontinentale të cilat ndodhen në Azi dhe Evropë janë gjithashtu të përfshira në listë. VIDEO