JEPET LAJMI MADH: Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkanit kundër Rusisë – e thotë AMERIKA!

JEPET LAJMI MADH: Shqipëria do të jetë kryeqendra e Ballkanit kundër Rusisë – e thotë AMERIKA!

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe shteti i Shqipërisë kanë arritur marrëveshjen ku pritet që ketë vit të ndërtohen tri baza Amerikano-Shqiptare në Shqipëri.

Kreu i Republikanëve të Kosovës, Faton Kurti thotë se, pas kësaj marrëveshje parashikohet që Amerika të
sjell në Shqipëri 120 avion ushtarakë, 10 mijë autoblinda si dhe lloje të ndryshme mjetesh dhe sisteme raketore.

Sipas tij, deri tash në Shqipëri kanë arritur 33 helikopterë Apach. LAJMI I PLOTE