Në tokat tona do të ndërtohen 3 baza amerikano-shqiptare: “Do të ketë 120 avionë, 10.000 autoblinda, sisteme raketore..”

Në tokat tona do të ndërtohen 3 baza amerikano-shqiptare: “Do të ketë 120 avionë, 10.000 autoblinda, sisteme raketore..”

Shtetet e Bashkuara të Amerikës dhe Shqipëria kanë arritur marrëveshjen ku pritet që kete vit të ndërtohen tri baza Amerikano-Shqiptare në Shqipëri.

Kreu i Republikanëve të Kosovës, Faton Kurti thotë se, pas kësaj marrëveshje parashikohet që Amerika të sjell në Shqipëri
120 avion ushtarakë, 10 mijë autoblinda si dhe lloje të ndryshme mjetesh dhe sisteme raketore.

Sipas tij, deri tash në Shqipëri kanë arritur 33 helikopterë Apach. LAJMI I PLOTE