Amerika me një ushtri të re sekrete? E thotë ish-presidenti amerikan!

Amerika me një ushtri të re sekrete? E thotë ish-presidenti amerikan!

Në një nga intervistat me Bob Woodward, ish-presidenti Donald Trump foli për një a rmë të fuqishme Iufte: “Unë ndërtova një a rmë b ërthamore, një a rmë që askush nuk e ka pasur kurrë më parë. Ne kemi diçka që nuk e keni parë kurrë dhe nuk e keni dëgjuar kurrë. Ne kemi diçka që Putin dhe Xi nuk e kanë idenë. Nuk e ka askush, ajo që kemi ne në dorë është e pabesueshme”.

Sipas Washington Post – “Woodward ka deklaruar se disa burime anonime kanë konfirmuar se ushtria amerikane ka një ushtri të re s ekrete, për të cilën ata nuk japin detaje dhe se pikërisht këto burime ishin të befasuar që Trump e kishte zbuluar atë.
LAJMI I PLOTE