Gjenerali shqiptar mesazh Vuçiçit dhe serbëve: “Jemi të gatshëm të përballemi me ju kur të doni!”

Gjenerali shqiptar mesazh Vuçiçit dhe serbëve: “Jemi të gatshëm të përballemi me ju kur të doni!”

LAJM NGA DISA MUAJ ME PARE/ Ish-ministri i Mbrojtjes së Shqipërisë, Dritan Demiraj, ka reaguar pas fotos së publikuar nga presidenti serb Aleksandar Vuçiq, i cili hartën e Kosovës e mbuloi me flamurin e Serbisë.

Gjenerali shqiptar i ka thënë Vuçiqit se kur të dojë mund të vijë në trojet shqiptare, duke e porositur me një shprehje të moçme shqiptare.
Ndërsa, kryeministrin shqiptar Edi Rama, Demiraj e ka quajtur “shok t radhtar” të Vuçiqit, duke thënë se ky i fundit ka guximin të bëjë lajm me hartën e Kosovës, pikërisht faIë tij.

Ai ka kërkuar nga SHBA-ja dhe BE-ja të dën0jnë pr0v0kimin e Vuçiqit, pasi sipas tij, interesi i të gjithë popujve të Ballkanit Perëndimor është i ntegrimi në BE e jo lutfënxitja.