Njihuni me tankun gjerman “Leopard 2”, posedon fuqi të madhe dhe precizitet më të lartë në botë!

Njihuni me tankun gjerman “Leopard 2”, posedon fuqi të madhe dhe precizitet më të lartë në botë!

T anku “Leopard 2” është krenaria e ushtrisë gjermane, për shkak të saktësisë në gj uajtje, shpejtësisë gjatë a ksioneve lutfarake dhe sigurisë për us htarët brenda saj. Konsiderohet një prej tan keve më të avancuara të u shtrive nëpër botë, e këtë e dëshmon më së miri një video e publikuar së fundmi.

Në të shihen disa us htarë duke vendosur mbi top dy gota me verë, të cilat i vështronin nga afër një grup gazetarësh. Kur mendohej se ato do të binin dhe d erdheshin në tokë, ndodhi e kundërta. Shoferi manovroi me tan kun, por gotat mbetën të paprekura, madje as vera brenda tyre nuk lëkundej. VIDEO