Njihuni me 5 aɾmët më të fuqishme të ushtɾisë ameɾikane: ‘Fɾika dhe feɾɾi’ i çdo aɾmiku

Njihuni me 5 aɾmët më të fuqishme të ushtɾisë ameɾikane: ‘Fɾika dhe feɾɾi’ i çdo aɾmiku

Mund të duket e çuditshme të klasifikoni një m itraloz tetëdhjetë vjeç si një nga a rmët më të mira të ushtrisë. Por fakti që M-2 “Ma Deuce” ende po sh përthen pas gati një shekulli dhe lutfërave të panumërta është dëshmi për faktin se është një a rmë e jashtëzakonshme.

Dhe kur flasim për a rmë të fuqishme, ushtria e SHBA-së sigurisht mund të konsiderohet si një lider. Disa mund të jenë shumë të shtrenjta, disa shumë komplekse dhe të tjerat mund të dëshirohen nga politikanët dhe kontraktorët e mbrojtjes, por jo nga trupat armike në fushëbetejë. VAZHDONI KETU PER LAJMIN E PLOTE