Përleshje në njërën nga partitë politke të Kosovës: “Kërset grushti e gjuhen me karriga”

Përleshje në njërën nga partitë politke të Kosovës: “Kërset grushti e gjuhen me karriga”

Në një tubim të mbajtur dje dega e LDK-së në Vushtrri, ka pasur tensione e për leshje fizike. Burime brenda LDK-së konfirmuan se në tubimin e mbajtur në orën 18:00 ka pasur mospajtime mes asambleistëve, për shkak të rezultatit të zgjedhjeve.

“Ka ndodhur një incident në mbledhjen e djeshme të LDK-së, ku pas tensionimit të situatës janë g ju a jtur me karrige dhe janë rrahue disa asambleistë, pas pretendimeve se u janë vjedhur votat”, tha ky burim në kushte anonime. 02 Press është duke provuar të marrë një përgjigje nga kryetari Xhafer Tahiri, por komunikimi më të është i pamundshëm për momentin.