Lajm i keq për Serbinë dhe Rusinë: Joe Biden dërgon ‘ushtrinë speciale’ që do ta ndihmojë Kosovën!

Lajm i keq për Serbinë dhe Rusinë: Joe Biden dërgon ‘ushtrinë speciale’ që do ta ndihmojë Kosovën!

Administrata amerikane e udhëhequr nga Joe Biden nuk po rri ‘duarlidhur’, ajo ka filluar të lëvizë dhe marrë
vendime të ndryshme, sa i përket situatës në Ballkanin Perëndimor.

Në bazë të raportimeve të fundit, thuhet se rajoni i Ballkanit Perëndimor tashmë është vendosur në prioritetet e administratës aktuale amerikane. Presidentin amerikan, Joe Biden ka emëruar pesë diplomatë enkas për çështjet dhe problemet në vendet ballkanike. LAJMI I PLOTE