E gjithë Serbia po gjunjëzohet!/ Ushtria e Kosovës forcohet me miliona euro investime: 100 tanke, 300 transporterë..

E gjithë Serbia po gjunjëzohet!/ Ushtria e Kosovës forcohet me miliona euro investime: 100 tanke, 300 transporterë..

Gazetat serbe po shkruajnë se Kosova do të blejë 100 tanke, 300 transporter e sistem anti-raketor, përmes një buxheti prej 300 milionë euro.

“Në tri vitet e ardhshme autoritetet në Prishtinë, do të blejnë a rmë me vlerë 300 milionë euro për ushtrinë e tyre.
Kujtojmë, çmimi i tankeve të përdorura dhe të personelit të blinduar transportues shkon nga gjysmë milioni deri në tre milionë dollarë. LAJMI I PLOTE