Ky është tanku më i fuqishëm i SHBA-së: ‘Bisha’ për të cilën ka nevojë Ushtria e Kosovës!

Ky është tanku më i fuqishëm i SHBA-së: ‘Bisha’ për të cilën ka nevojë Ushtria e Kosovës!

Makina që futi f rikën në kockat e armikut në fushat e b etejës është sigurisht tanku amerikan M1 Abrams.

Ai është i pajisur me t0pa kryesorë që mund të gj uajnë predha deri në kalibrin 120 mm, trup të blinduar dhe jashtëzakonisht të fortë
me shtresa shtesë çeliku dhe uranium të varfëruar, si dhe gjurmë të fuqizuara nga motorë me turbina me gaz.

Është një makinë vërtet e përsosur sh katërrimi, e cila është çuditërisht e lëvizshme pavarësisht peshës së saj të konsiderueshme. LAJMI I PLOTE