Edi Rama: “Nëse BE nuk na pranon, Shqipëria do të bashkohet me Kosovën!”

Në një intervistë për Merkur, kryeministri shqiptar Edi Rama shpjegon ndër të tjera se pse vendi i tij ende kërkon të bëhet anëtar i BE-së.

”Edi Rama, 57 vjeç, ishte basketbollist i kombëtares shqiptare dhe më pas bëri emër si artist, ndërkohë që tani po përpiqet të çojë vendin e tij në BE. LAJMI I PLOTE