Erdogan e dridhë globin: “Turqia nuk do të tolerojë kërcënimet terroriste!”

Presidenti i vendit dhe njëherësh kryetari i Partisë për Drejtësi dhe Zhvillim (AK Parti) Rexhep Tajip Erdogan foli të mërkurën në mbledhjen e Grupit Parlamentar të partisë së tij.

Presidenti Erdoan nënvizoi se vitin e kaluar, kur me përjashtim të disa rasteve pothuajse të gjitha ekonomitë e zhvilluara dhe ato në zhvillim u tkurrën, Turqia e mbylli me rritje dhe dha shenjat e para në këtë drejtim.

Pasi tha se ekonomia e vendit ka treguar një performancë mjaftë të fuqishme rritjeje në dy tremujorët e parë të këtij viti, Erdoan e vijoi kështu fjalimin e tij: DEKLARATA E TIJ E PLOTE