Greqia zhvillon stërvitjen e madhe ushtarake: Në një tank shkruhet provokimi i madh për shqiptarët

Greqia ka zhvilluar një stërvitje ushtarake ndërdisiplinore me trupat “IRIS – 2021”. Pamjet janë publikuar nga Shtabi i Përgjithshëm i Gardës Kombëtare.

Në stërvitje mori pjesë edhe një tank ushtarak me emrin Konstantinos Kacifas. Skenari i stërvitjes përfshinte operacione mbrojtëse dhe su lmuese.

Në veçanti, fillimisht u ekzaminua një aksion mbrojtës për ndalimin e forcave të infiltruara të Këmbësorisë së Motorizuar (M/K) dhe më pas një aksion agresiv për identifikimin dhe eliminimin e të infiltruarve. VIDEO