Gruaja që “mund ta shkatërrojë Vuçiçin” dërgohet në paraburgim – ja arsyeja!

Avokatët e Dijana Hrkaloviqit, ish-sekretare shtetërore e Ministrisë së Punëve të Brendshme të Serbisë, paraqitën ankesë kundër vendimit që urdhëronte ndalimin e saj, duke theksuar se gjykata nuk udhëhiqej nga arsyetimi ligjor dhe Ligji për Procedurën Penale.

“Vendimi për ndalimin u mor për arsye jashtë procedurale, të cilat janë të njohura publikisht dhe që shfaqen çdo ditë në mediat pro-qeveritare”, thuhet në ankesën që gazeta kishte njohuri, shkruan danas.

Siç vunë në dukje avokatët mbrojtës të Dijana Hrkaloviqit, sipas kallëzimeve penale të n gritura kundër saj, e cila dyshohet për krim dhe ndikim, ajo akuzohet për lëshimin e urdhrave të paligjshëm ndaj ish-kreut të Shërbimit të Metodave të Hetimit Special, Dejan Milenkoviq, të cilat inspektorët e policisë të cilët u thirrën si dëshmitarë në këtë hetim. LAJMI I PLOTE