“Imagjinata e serbëve”/ Ja çfarë mendojnë çetnikët për forcimin e Ushtrisë së Kosovës

Forcat e Sigurisë së Kosovës (FSK) kanë hapur konkurs për pranimin e rreth 850 kandidatëve, që përbën rekrutimin më të madh deri tash, ka theksuar ministri i mbrojtjes së Kosovës Armend Mehaj.

Mirëpo sipas biseduesve të gazetës “Kurir”, këtu bëhet fjalë jo vetëm për forcimin e FSK por për lojën tinëzare me qëllim të futjes së Ushtrisë së Serbisë në konfIikt me KFOR-in dhe pastaj indirekt me NATO-n. LAJMI I PLOTE