Ish-komandanti i FSK-së: “Duhet ti tregojmë Serbisë që këtu na jemi të zotët e shtëpisë!”

“Ushtria e Kosovës tash për tash është e furnizuar vetëm me armatim personal, dhe disa snajperë. Ushtrisë së Kosovës i duhen topa të gjitha kalibrave, minahedhës të gjitha kalibrave, armë për mbrojtje kundërajrore, mjete të komunikimit dhe pajisje personale të ushtarëve shumë të kushtueshme”, thotë Kadri Kastrati, ish-Komandant i FSK-së.

Megjithëkëtë destinacioni i 100 milionëve nuk do të dihet tërësisht nga publiku.

“Për shkak të specifikave e për shkak se shumë pajisje nuk ka nevojë t’i dijë gjithkush çfarë specifika ka armatimi, edhe mund t’i iket keqpërdorimit me tenderë të hapur që ka ndodh, nuk e di a ka ndodh po mund të ndodhë…” LAJMI I PLOTE