Joe Biden e përshëndet Erdoganin me stilin e ushtarit: VIDEO

Presidenti i Turqisë, Recep Tayyip Erdogan, në kuadër të Samitit të Liderëve të G20, gjatë takimeve bisedoi me presidentin e SHBA-së, Joe Biden, kancelaren gjermane Angela Merkel, kryeministrin britanik Boris Johnson, kryeministrin indian Narendra Modi dhe sekretarin e përgjithshëm të OKB-së, Antonio Guterres.

Gjate ketij takimi, Biden e pershendeti Erdoganin me pershendetje ushtarake: VIDEO