Kapiteni amerikan: “Me sytë e mi e pashë sesi UFO-t i dëmtuan armët atomike në bazën tonë!”

Kur një UFO gjigand d ëmton a r mët b ërthamore nën vëzhgimin e kapitenit të forcave ajrore amerikane Robert Salas, ky i fundit besoi se njerëzimit po i përcillej një mesazh.

Por pavarësisht se raportoi atë që pa, ai dhe komandanti i tij u detyruan menjëherë të nënshkruanin një zotim se nuk do të flisnin kurrë për atë çfarë ndodhi atë ditë, në njërin prej takimeve më befasuese në historinë e jashtëtokësorëve.

Kapiteni Salas pretendon se incidenti i çuditshëm u zhvillua në 24 Mars 1967, në Bazën e Forcave Ajrore Malmstrom në Montana, SHBA, gjatë kohës kur ai ishte mbikqyrësi në detyrë i një strukture të fshehtë të kontrollit të lëshimit nëntokësor. LAJMI I PLOTE