Ky është kapiteni i Njësive Speciale, një nga të lënduarit nga shpërthimi i bombës në veri: EMRI DHE MBIEMRI

Ky është kapiteni i Njësive Speciale, një nga të lënduarit nga shpërthimi i bombës në veri: EMRI DHE MBIEMRI

Gjatë aksionit në Veri të Mitrovicës ka pasur sh përthime të g ranatave, ku si pasojë 6 policë janë l ënduar. Një nga të lënduarit nga sh përthimi i b ombës në veri është kapiteni i Njësive Speciale, Besart Ahmeti, mëson Kallxo.com.

Policët e l ënduar kanë marr trajtimin mjekësor menjëherë në Spitalin e Mitrovicës. Lajmin për lëndimin e policëve e ka konfirmuar vet Policia e Kosovës me anë të një komunikate. LAJMI I PLOTE