LAJMI FUNDIT: BIA serbe e arreston një shqiptar nga Kosova, po udhëhiqte protestat në Beograd

Një 35 vjeçar nga Kosova është arrestuar në Beograd nga BIA nën dyshimin se ka marrë pjesë dhe ka drejtuar protesta. Ai është Gjemshit Arifi, shkruan Sinjali.

Kështu raporton tabloidi serb “Informer.rs”. Në lajm thuhet se Agjencia Shtetërore e Sigurisë së Serbisë (BIA) dhe Shërbimi për Lutfën Kundër Te r r orizmit dhe Ek s t remizmit (SBPTE) kanë a rr estuar një person në Beograd për “pjesëmarrje dhe drejtim të protestave, dhe bllokim trafiku”. LAJMI I PLOTE