LAJMI FUNDIT/ Dodik e nxjerr në rrugë ushtrinë: Tanket në tokë e helikopterët në qiell, gati për..

Anëtari serb i Presidencës së Bosnje e Hercegovinës, Millorad Dodik, ka disa ditë që është duke këcrënuar me sh pë r thimin e një k0nflikti të ri. Dodik dëshiron që të shkëput “Republia Srpskan” nga Bosnja dhe për këtë ai ka kërkuar edhe a r m at i m nga Rusia.

Ndërkohë gazetari boshnjak, Jasmin Mujanovic, ka publikuar një video ku shihen fo rcat parami litare të “Republika Srpskas” të cilat Dodik i ka nxjerrë në rrugë.

Mujanoviq thotë se është e qartë që Dodik po tregon vullnetin e tij politik për të nxitur k0nflikt. “Dodik po tregon kapacitetet e tij paraushtarake dhe vullnetin politik për të nxitur k0nflikt”, ka shkruar Mujanoviq./ VIDEO