Lideri i opozitës turke: “Erdogan ka probleme me shëndetin mendor, ai është psikopat!”

Këcrënimi Erdogan për çështjen e dëbimit të dhjetë diplomatëve nga Ankaraja shkaktoi një reagim të fortë nga lideri i opozitës, Kemal Kilicdaroglu, i cili e cilësoi Presidentin “p s ikopat”, shkruan “Protothema”. Ai shtoi se Erdogan i sheh njerëzit në shesh dhe “thotë çfarëdo i vjen në mendje”.

Në të njëjtën kohë, Kilicdaroglu foli drejtpërdrejt “për një njeri që ka p robleme mendore” dhe tek i cili qytetarët “nuk mund t’i besojnë vendit”.

S u lmi i a s hpër dhe i pap recedentë i Kilicdaroglu ndaj Erdoganit vjen në një kohë kur presidenti turk po përpiqet ta paraqesë si “fitore” përshkallëzimin e k rizës me dhjetë ambasadorët, pas deklaratës së tyre në rrjetet sociale se “ata respektojnë punët e brendshme si dhe të drejtën e brendshme të çdo vendi”. LAJMI I PLOTE