Mbesa e Titos jep alarmin rajonal: “Në Bosnjë, qytetarët serbë po armatosen sikur më 1991!”

Svetlana Broz, mbesa e Josip Broz-Titos, tha për Monitor se në Republikën Serbe të Bosnje-Hercegovinës, qytetarëve po u shpërndahen a r më si në vitin 1991.

Nga këndvështrimi i saj, Broz komentoi ngjarjet në rajon, raporton n1.

“Më duket sikurse tre dekadat e fundit, si një fuçi b aruti – gjë që nuk është aspak befasuese. Imagjinoni Gjermaninë që pas Lutfës së Dytë Botërore, aleatët e saj lanë Partinë N acional Socialiste dhe të gjithë bashkëpunëtorët e Hi tlerit në pushtet. LAJMI I PLOTE