Merret vendimi i fortë pas suImit së Serbisë ndaj Policisë së Kosovës në Jarinjë

S ulmi me a rmë në Jarinjë, policia nis hetimet, ndërpritet përkohësisht qarkullimi Kosovë-Serbi.

Objekti i zyrtarëve policorë dhe doganierëve ishte i g oditur me p lumb naten e diell rreth orës 19:00 në Jarinjë.

Për fat të mirë, përveç d ëmeve në objekt nuk ka të l ënduar në njerëz, ndërsa nuk dihet autori dhe motivi i këtij s ulmi.