NATO i jep shuplakë Vuçiçit: “Operacioni në veri është zbatim i ligjit të Republikës së Kosovës!”

NATO i jep shuplakë Vuçiçit: “Operacioni në veri është zbatim i ligjit të Republikës së Kosovës!”

Aleanca veri-atlantike, NATO, e sheh operacionin e Policisë së Kosovës më 13 tetor kundër kontrabandimit të mallrave si, “veprim për vendosjen e ligjit” dhe thotë se misioni i KFOR-it në Kosovë është në komunikim me autoritetet relevante.

Një zyrtar i NATO- ka thënë se “Policia e Kosovës është duke kryer një operacion të zbatimit të ligjit përgjatë Kosovës” dhe se “misioni i KFOR-it, i udhëhequr nga NATO-ja është në komunikim të pandërprerë me të gjitha institucionet relevante në Kosovë dhe me përfaqësuesit e bashkësisë ndërkombëtare”. DEKLARATA E TIJ E PLOTE