Një familje shqiptare e padit Joe Bidenin – kjo është arsyeja!

Një familje shqiptare dorëzoi në një gjykatë amerikane një padi ndaj presidentit Biden, sekretarit të shtetit Antony Blinken, ambasadores Yuri Kim dhe Morgan D. Miles drejtor i çështjeve konsullore.

Paditësit Mimoza Myslimi, bashkëshorti i saj Gramos Myslimi bashkë me djalin Orges Myslimi u përzgjodhën më 6 Qershor 2020 dhe fituan të drejtën për vizën amerikan të diversitetit.

Në padinë e disponuar nga Top Channel, thuhet se qendra e shqyrtimit të vizave nuk e mori në shqyrtim kërkesën paçka se familja Myslimi ishin përzgjedhur. LAJMI I PLOTE