Nju Jorku ngrihet në këmbë: Kërkojmë drejtësi për Kosovën

Vasfije Krasniqi – Goodman do të niset javën tjetër drejt Shteteve të Bashkuara për të marrë pjesë në marshin që do të organizohet më 28 tetor para Konsullatës së Serbisë në Nju Jork, për të kërkuar drejtësi për v i kt i m a t e lutfës në Kosovë, Kroaci dhe Bosnje e Hercegovinë.

Krasniqi – Goodman është gruaja e parë në Kosovë që treguar hapur se është dh u n u a r s e k s u al i s h t nga f o r c at serbe gjatë lutfës së fundit në Kosovë. LAJMI I PLOTE