Policin shqiptar nuk e mbajnë këmbët, rrëzohet nga shkallët (VIDEO)

SPAK ka qenë sot në Bashkinë e Durrësit, ku janë arrestuar disa zyrtarë për shkelje në një tender 70 milionë lekë. Bëhet me dije su u arrestuan 9 persona, mes tyre edhe përfaqësues së kompanive që merrnin pjesë në tendera.

Mirëpo, në Bashkinë e Durrësit, policisë nuk i janë mbajtur këmbët. Një efektiv policie është rrëzuar nga shkallët, në momentin që ka qenë duke shkuar të furgoni. Efektivi është rrëzuar dh eështë ngritur me shpejtësi, por kamera e ka filmuar. Ai është futur më pas në furgon dhe është larguar. VIDEO