Publikohet video e rrallë: Momenti kur ushtarët e Britanisë së Madhe hyjnë në Kosovë – ishte një gëzim i madh!

Pamje të rralla filmika të relizuar nga Televizioni i Katalonisë TV3, kur trupat britanike hyjnë në Prishtinë.

Televizioni TV3 tregon tërheqjen e ushtrisë dhe paramilitarëve serbë nga Prishtina, të cilët duken shumë të nervozuar, dhe gëzimin e madh të shqiptarëve të Kosovës. LAJMI I PLOTE