Sekretari amerikan, Antony Blinken: “Amerika po punon që ta forcojë bashkëpunimin me Serbinë!”

Sekretari amerikan, Antony Blinken: “Amerika po punon që ta forcojë bashkëpunimin me Serbinë!”

Sekretari i Shtetit të SHBA-së, Antony Bliken, ka uruar me rastin e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike me Serbinë. Ai ka thënë se do ta forcojnë lidhjen e tyre shtetërore përtej 140 partneriteti, transmeton Klankosova.tv.

“Jemi shumë të lumtur për të shënuar 140-vjetorin e marrëdhënieve diplomatike në mes të SHBA-së dhe Serbisë. Dy kombet tona ndajnë histori të përbashkët të thellë miqësie dhe kulturore”, ka shkruar Blinken.