Serbët futen në panik, kur dëgjojnë të shtënat me armë nga Njësia Speciale e Kosovës në veri

Momenti kur Njësia Speciale ju afrohet disa serbeve e veriut ata jan duke pir birra dhe ne momentin e hyrjes se njesis speciale ate ne fillim e bllokojn procesin dhe nuk i ndegjojn fare.

Deri sa po ju afrohet turmes njesia speciale ateher serbet po fillojn te frigohen dhe ne fillim ata ju afrohen njesis speciale te kosoves per ti trembur por njesia speciale reagon me koh dhe i shprendane te gjith per nje moment. VIDEO