SHBA i del në ndihmë të madhe Kosovës, i jep “shuplakën” e fuqishme Serbisë

Kristofer Hill, Gabriel Escobar, Jeffrey Hovenier, James O`Brien dhe Michael Murphy. Është kjo pesëshja e re diplomatike amerikane e cila do të angazhohet për zgjidhjen e krejt punëve të papërfunduara deri tani në Ballkanin Perëndimor.

Këtu hyn edhe dialogu mes Kosovës e Serbisë, që tash e 10 vjet s`ka marrë epilog.

Presioni që kjo të ndodh, sipas ish-ambasadorit të Kosovës në Amerikë, Avni Spahiu do të jetë i lartë me ardhjen e diplomatëve të ri, të cilët u përzgjodhën me “aminin” e presidentit amerikan, Joe Biden.LAJMI I PLOTE