SHBA zotohet për mbështetje ndaj Kosovës në fushën e sigurisë dhe të mbrojtjes!

SHBA zotohet për mbështetje ndaj Kosovës në fushën e sigurisë dhe të mbrojtjes!

Shtetet e Bashkuara të Amerikës janë zotuar për mbështetje ndaj Kosovës në fushën e sigurisë dhe të mbrojtjes.

Kështu ka njoftuar Ministria e Mbrojtjes në një postim në Facebook, pas vizitës së ministrit Armend Mehaj në Këshillin e Sigurisë Kombëtare të SHBA-së. LAJMI I PLOTE