Shenjë e çuditshme mes ballit: Ky është detaji në kokën e Edi Ramës që morri vëmendjen e të gjithëve

Ditën e djeshme, Edi Rama ka folur në foltoren e Parlamentit për veprimin e fundit të Presidentit Ilir Meta. Gjatë fjalës, Rama ka ash;përsur tonet duke thënë se, opozita dhe Presidenti po mbrojnë kri;mineIët të cvilët janë shënjestër e Operacionit “Forca Ligjit”, edhe pse është vetë ai që del foto me me persona që janë të njohur në botën e k;rimit.

Mirëpo, teksa fjalët ishin ato që dëgjojmë pothuajse përditë, vëmendjen te Rama e ka marr diçka tjetër. Ai është shfaqur me një shenjë të çud;itshme, të kuqe në baIIë. Shenja është e dukshme dhe po bëhet viraIe në rrjetet sociale. Nuk dihet se çfarë ia ka shk;aktuar këtë shenjë kryeministrit, por mesa duket dita e djeshme nuk ka qenë e qetë për Ramën.