Shqipëria ‘godet’ NATO-n: “Mos rrini të heshtur kur Kosova kërcënohet nga Serbia!”

Ministri i Mbrojtjes i Shqipërisë, Niko Peleshi, ka kërkuar nga shtetet anëtare të NATO-s që të mos rrinë të heshtura e të paqarta kur Serbia e kërcënon Kosovën.

Në ditën e dytë të takimit të ministrave të vendeve të Aleancës Veri-Atlantike, Peleshi ka folur për rolin në rritje të Rusisë dhe Kinës në rajon teksa ka kërkuar vëmendje më të madhe të NATO-s për Kosovën. LAJMI I PLOTE