Shteti evropian fundoset: Qytetet e njohura pushtohen nga cikloni (VIDEO)

Pamje dramatike vinin sot nga ishulli i Siçilisë dhe pjesë të Kalabrisë në Italinë jugore, që janë goditur nga një ciklon me shi dhe erë i cili brenda tre ditëve ka lëshuar në rajon sasinë e reshjeve mesatare të një viti.

Pamjet e sotme e të djeshme tregonin rrugë të përmbytura dhe ndërtesa të rrethuara nga uji pas rreth 50 mm shi në 48 orët e fundit. Dy persona kane humbur jeten dhe një grua 54-vjeçare edhe ende e humbur në zonën e përmbytjeve. VIDEO