Tmerri i rajonit: Ja si do të dukej një ushtri e vetme shqiptare nëse do të bashkohej Kosova me Shqipërinë!

Bashkimi i Kosovës dhe i Shqipërisë. “Në Kosovë, 95 përqind e popullsisë dëshiron të bashkohet me kombin vendas shqiptar të Shqipërisë. Situata është e ngjashme në Shqipëri.

Per te pare me shume se si do dukej nje ushtri e perbashket e dy shteteve shqiptare, ju ftojme qe ta ndiqni videon e pregaditur per ju: VIDEO 1 VIDEO 2