Ushtria e Kosovës marshon dhe këndon: “Ty ta falim jetën, e na duket pak!”

Ushtria e Kosovës është ndër ushtritë më të përgatitura në rajon bazuar në kapacitetet operacionale që i ka, ndërsa trupat që ka kjo ushtri përherë dalin të parët në gara ndërkombëtare.

Në faqen tone në Facebook, ‘Kosovo Army’ e kemi postuar një video tejet emocionuese ku shihen ushtarët e Kosovës duke marshuar dhe duke kënduar këngën ‘Kreshtat e Kosovës’.

Kjo këngë, e cila është shkruar gjatë lutfës së fundit në Kosovë dhe është kënduar edhe nga heroi i Kosovës Mujë Krasniqi.