Ushtria serbe këndon e nërvozuar para Vuçiçit: “Të nisemi drejt për në Kosovë!”

Ushtria serbe këndon e nërvozuar para Vuçiçit: “Të nisemi drejt për në Kosovë!”

Xhandarmëria serbe këndon këngën “Të nisemi drejt për në Kosovë” para Aleksandër Vuçiçit. Presidenti i Serbisë, Aleksandër Vuçiç, ka shkuar në Kralevë për të vizituar xhandarmërinë serbe, pas intervenimit të Policisë së Kosovës në nivel vendi kundër kontrabandës së mallrave dhe k r i mit të organizuar.

Xhandarmëria serbe para presidentit serb këndoi këngën famëk eqe me motive të mëdha të u r rejtjes ndaj shqiptarëve “Të nisemi drejt për në Kosovë”. Presidenti i Serbisë i lavdëroi për gatishmërinë e tyre. VIDEO