“Ushtria serbe tani mund të mbrojë serbët në Kosovë!”

Kryeministrja serbe, Ana Bërnabiq këtë të enjte në deklaratën e saj ka këcrënuar me ndërhyrje ushtarake në Kosovë në rast të rrezikimit të jetës së serbëve në Kosovë.

Në një deklaratë për mediat Bërnabiç është shprehur se nuk qëndrojnë konstatimet se Beogradi nuk po bën krejt ç’ka është e mundur dhe se serbët nga Kosova gjithnjë e më pak po besojnë se shteti i Serbisë mund t’i mbrojë ata. DEKLARATA E SAJ E PLOTE